bel ons 24/7
+32 477 481 281

contacteer ons
info@hetwebbureau.be

Vind ons leuk
@hetwebbureau.be

WikipediaEen vrije encyclopedie

Webdesign is in eerste instantie het vormgeven van websites in het internet, maar de term wordt regelmatig in bredere zin gebruikt, waarbij ook het technisch ontwikkelen van websites als onderdeel wordt gezien. Omdat deze twee onderdelen regelmatig niet door dezelfde persoon worden uitgevoerd, kan ook een verdeling worden gemaakt tussen webdesign, dat zich voornamelijk richt op de front-end van websites, en webdevelopment (webontwikkeling) wat zich op de backend, of technische realisatie ervan richt. Webdesign vertoont gelijkenissen met het grafisch ontwerpen van traditioneel drukwerk, maar er zijn opvallende verschillen. Zo kunnen video en audio deel uitmaken van webdesign en verloopt de interactie met de bezoekers anders.

Responsive webdesign

Een website voor elk scherm!

Tegenwoordig worden websites meer bezocht met een mobiel apparaat dan met een gewone computer. Waarom zou je je website dan niet zo aanpassen dat hij het voor elk apparaat toegankelijk is? Wij zorgen voor een structuur en design dat steeds toegankelijk is op elk formaat van scherm.

Hoog in Google

Ik ben eerst! Nèh!

Was het maar zo makkelijk! Hoog scoren in Google doe je niet zomaar. Mnimaal moet je voldoen aan een lijstje dat Google voorschoteld. Uiteraard zit dat standaard in jouw website van Het Webbureau. Daarbuiten zorgen we er steeds voor dat we je website steeds gericht bouwen met het oog op die veelbelovende eerste plaats in Google!

Aanpasbare websites

Aanpassen, dat doe ik lekker zelf!

Onze websites kunnen eenvoudig geüpdatet en aangepast worden zonder dat kennis van programmeren nodig is. Hiervoor maken we gebruik van een CMS-systeem (Content Management System).